بازدید شهردارصفادشت از مراحل پایانی پروژه سکوی تماشاگران مجموعه ورزشی تختی

https://safadasht.ir/?p=21753

photo_30313217562_x

پروژه احداث سکوی تماشاگران مجموعه ورزشی تختی در مراحل پایانی اجرا قرار گرفت؛پروژه‌ای که در راستای بهسازی و تکمیل مجموعه‌های ورزشی شهر احداث شده و بزودی افتتاح و به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش روابط عمومی شهرداری صفادشت،محمدعلی کریمی شهردارصفادشت با حضور در محل احداث پروژه سکوی تماشاگران،از نزدیک در جریان آخرین اقدامات عمرانی و روند پیشرفت فیزیکی این مجموعه قرارگرفت.

شهردارصفادشت در حاشیه این بازدید بااشاره به اهداف اجرای این طرح اظهار داشت:مدیریت شهری در راستای بهسازی، استانداردسازی و تکمیل مجموعه‌های ورزشی سطح شهر،احداث سکوی تماشاگران و امکانات جانبی آن را در دستور کار قرار داد تا بستر مناسبی برای ورزشکاران و علاقه‌مندان به ورزش فراهم شود.

وی در ادامه با تشریح مشخصات فنی پروژه گفت:این سکو با ظرفیت پذیرش حدود۲هزار تماشاگر احداث شده و به‌منظور میزبانی شایسته از مهمانان رسمی،جایگاه اختصاصی(VIP) نیز در بخشی از آن تعبیه شده است.

کریمی همچنین به امکانات کامل پیش‌بینی‌ شده در طبقه همکف اشاره کرد و افزود:در این طبقه فضاهایی شامل اتاق داوران،خوابگاه،حمام و سرویس‌های بهداشتی مجزا برای هر دو تیم احداث شده که عملیات عمرانی این بخش‌ها نیز در مراحل پایانی قرار دارد.

کریمی خاطرنشان کرد:با اتمام جزئیات باقی‌مانده عمرانی،این پروژه ورزشی بزودی تکمیل نهایی شده و رسماً افتتاح و در اختیار جامعه ورزشی و شهروندان گرامی صفادشت قرار خواهد گرفت،همچنین در ادامه روند توسعه و بهسازی،زمین چمن مصنوعی مجموعه نیز بهسازی شده و چمن استاندارد جدید نصب خواهد شد که اقدامات اولیه و مقدماتی آن نیز انجام گرفته است.

انتهای پیام/

آدرس: ملارد، صفادشت، بلوار امام خمینی (ره)، شهرداری صفادشت

تلفن: 3-02165432550

ایمیل: info@safadasht.ir