همزمان با گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش، گردهمایی بزرگ بانوان ورزشکار شهر صفادشت با استقبال چشمگیر بانوان و با حضور خانم خلج مسئول امور بانوان و خانواده فرمانداری شهرستان ملارد، خانم علی محمدی معاون اداره ورزش و جوانان شهرستان ملارد و مرتضوی فر مسئول واحد ورزش شهرداری صفادشت، در مجموعه ورزشی شماره یک (تختی) برگزار شد.
این گردهمایی با هدف ترویج فرهنگ ورزش،تقویت نشاط اجتماعی،توسعه ورزش بانوان و پاسداشت نقش ارزشمند زنان در ارتقای سلامت جامعه برگزار شد و فضایی پرنشاط از همدلی، مشارکت و پویایی را رقم زد.
در پایان این برنامه،به پاس حضور و مشارکت بانوان ورزشکار، جوایزی به قید قرعه به ۴۰ نفر از شرکتکنندگان اهدا شد.
واحد ورزش شهرداری صفادشت با اجرای چنین برنامههایی،بر عزم خود برای گسترش ورزش بانوان، افزایش مشارکت شهروندان و فراهمسازی زمینهای پویا برای نشاط و سلامت خانوادهها تأکید دارد.









