محمدعلی کریمی شهردار صفادشت با حضور در محل اجرای پروژه بهسازی بلوار امام خمینی(ره)،از نزدیک برروند عملیات تراش آسفالت و اجرای روکش جدید این معبر نظارت کرد و بر رعایت دقیق ملاحظات فنی و کیفیت اجرا تأکید نمود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری صفادشت،در راستای ارتقای کیفیت معابر شهری و افزایش ایمنی تردد شهروندان، شهردار صفادشت با حضور میدانی در بلوار امام خمینی(ره)، روند اجرای عملیات تراش آسفالت فرسوده و اجرای روکش آسفالت جدید را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.
در این بازدید،شهردار ضمن عرض خداقوت و خستهنباشید به عوامل اجرایی، پیمانکار و کارکنان حوزه عمران شهرداری، بر لزوم رعایت کامل ضوابط فنی،ضخامت استاندارد روکش آسفالت و دقت در اجرای شیببندی تأکید کرد.
وی همچنین با اشاره به اهمیت این محور در تردد روزانه شهروندان، تسریع در روند اجرای پروژه همراه با حفظ کیفیت و ایمنی را از اولویتهای مدیریت شهری عنوان کرد و خواستار نظارت مستمر کارشناسان فنی تا پایان عملیات اجرایی شد.

