اجرای عملیات بهسازی نهر فرسوده ضلع شمالی بلوار اصلی شهرصفادست

https://safadasht.ir/?p=20892

به گزارش روابط عمومی شهرداری صفادشت،در راستای بهسازی زیرساخت‌های شهری،عملیات بهسازی نهر فرسوده در ضلع شمالی بلوار اصلی شهرصفادشت،حدفاصل خیابان شهید بابک تا ابتدای خیابان رعنا به طول تقریبی ۲۶۰ متر در دستور کار قرار گرفته و در حال اجراست.

در این عملیات عمرانی جداول فرسوده و قدیمی مسیر جمع‌آوری شده و پوشش نهر با استفاده از دال ترافیکی انجام می‌شود که اجرای آن علاوه بر ساماندهی و اصلاح وضعیت موجود، زمینه افزایش حدود یک متر به عرض خیابان در محدوده اجرای طرح را فراهم کرده است که این اقدام در بهبود عبور و مرور وسایل نقلیه و ارتقای ایمنی مسیر نیز مؤثر خواهد بود.

شهرداری صفادشت با اجرای این‌گونه پروژه‌های عمرانی،به‌صورت مستمر در مسیر بهبود کیفیت خدمات شهری،اصلاح زیرساخت‌ها و تأمین رفاه بیشتر شهروندان گام برمی‌دارد.

انتهای پیام/

آدرس: ملارد، صفادشت، بلوار امام خمینی (ره)، شهرداری صفادشت

تلفن: 3-02165432550

ایمیل: info@safadasht.ir